Degetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Taie pieptul de pui in fasii subtiri, de aproximativ 1 cm latime. Asezoneaza-le cu sare, piper si, daca vrei, boia si usturoi pudra. Bate ouale intr-un bol. Pune faina pe o farfurie si pesmetul pe alta. Da fiecare fasie de pui prin faina, apoi prin ou batut si, la final, prin pesmet. Incinge uleiul intr-o tigaie adanca. Prajeste fasiile de pui in ulei incins pana devin aurii si crocante, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Scoate degetelele de pui pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Serveste-le fierbinti, alaturi de un sos preferat sau cartofi prajiti. Pofta buna!
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi