Decojiti, curatati de samburi si taiati merele bucati. Puneti merele in apa si lasati-le pe foc, aproape de punctul de fierbere, pana cand se inmoaie. Puneti-le deoparte.
Intr-un bol, amestecati pesmetul cu mierea. Intindeti amestecul uniform pe fundul unei caserole termo-rezistente si puneti-o deoparte.
Intr-un bol, bateti untul cu zaharul pana cand se transforma intr-o crema fina si usoara. Amestecati migdalele macinate, sucul de lamaie si oul pana se omogenizeaza.
Puneti merele in caserola si acoperiti-le cu aluatul. Pe deasupra presarati feliutele de migdale.
Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Puneti caserola pe raft, reglati temperatura la 175 grade c si coaceti budinca 30 min sau pana se rumeneste.
Pont: Daca vreti ca budinca sa fie foarte moale, acoperiti caserola cu folie de aluminiu in primele 15 minute de coacere.
- Cuptor cu Convectie, cu Sau Fara Halogen
(sursa: Iuliajewel)
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat