Bulgarasi De Zapada

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 1 kg biscuiti obisnuiti
  • o cana cu zahar
  • 100 g cacao
  • 100 g nuca de cocos
  • un pachet de margarina(unt)
  • esenta de rom
  • doua pliculete de zahar vanilat
  • visine din visinata (fara samburi)

Mod de preparare

Dupa ce s-au dat biscuitii prin masina de nuca,se inmoaie cu laptele in care s-au dizolvat zaharul, margarina, cacao si mirodeniile apoi se amesteca.

Compozitia trebuie sa fie tare,usor de modelat,pt ca din ea sa se poata face bilute in mijlocul carora se va pune cate o visina. Se dau bilutele prin nuca de cocos.

Pofta buna!
Bilutele se mai pot tavali prin cacao, zahar, nuci macinate sau bombonele colorate. Sau, se poate inlocui jumatate din cantitatea de biscuiti cu nuca macinata. Eu am procedat si asa. Dupa posibilitatile fiecaruia!

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Papricas de pui cu galuste - gustos si savuros

Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de vitel cu fasole verde

 Eu la inceput am fiert bucata de carne in supa limpede cu legume . Zeama a fost folosita pentru supa cu galuste .Cu...

Friptura de vitel cu fasole verde
Culinar.RO

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci