Ciocolata de Casa IV

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 ml apa
  • 200 g unt + unt pt tava
  • 100 g cacao
  • 1 kg zahar pudra
  • 500g lapte praf
  • umplutura dupa preferinte (nuci
  • alune
  • stafide etc)

Mod de preparare

Intr-o cratita, punem apa si zaharul pudra, amestecand pana ce zaharul este dizolvat complet (foarte important). Apoi, adaugam laptele praf si cacao, cernandu-le, pt a evita cocoloasele. Dupa omogenizare, adaugam untul bucatele si amestecam pana se topeste.

Cand compozitia este complet omogenizata, adaugam umplutura, dupa preferinte, si o punem intr-o tava termorezistenta unsa bine cu unt.

Se intinde uniform si se lasa la frigider pana ce se intareste.

Prajitura Lamington de Ciocolata

Ciorba de perisoare din piept de pui

Papricas de pui cu galuste - gustos si savuros

Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.

Parteneri
Culinar.RO

Prajitura aromata cu pere intregi

Aceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...

Prajitura aromata cu pere intregi
Gustos.RO

Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes

Incercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...

Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes