Crema bavareza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 foi gelatina (sau 3 linguri de gelatina granulata);
  • 250ml lapte;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 1 ou ;
  • 2 galbenusuri;
  • 100g zahar;
  • 250ml frisca;
  • un praf de sare;
  • ciocolata

Mod de preparare

Se pune la fiert laptele cu zaharul vanilat si sare; intr-un vas se bat ouale, galbenusurile si zaharul.

Laptele fiert se adauga peste oua si se amesteca incet la bain-marie (nu mai mult de 85 grade) pina devine o crema.

Se strecoara, se adauga gelatina inmuiata in apa rece, se lasa 10min dupa care se adauga frisca batuta. Se portioneaza in cupe lasind 2-3 cm pina la umplere si se da la rece pentru 2 ore app.
Cicolata se topeste si se pune calda peste crema.
E un deliciu!!!!!

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Papricas de pui cu galuste - gustos si savuros

Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de vitel cu fasole verde

 Eu la inceput am fiert bucata de carne in supa limpede cu legume . Zeama a fost folosita pentru supa cu galuste .Cu...

Friptura de vitel cu fasole verde
Culinar.RO

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci