Muffins cu Banane si Cacao

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr faina
  • 1 lingurita de praf de copt (5 ml)
  • 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu (125 ml)
  • 15 gr praf de cacao
  • 30 gr oua
  • 80 gr zahar brun
  • 50 ml ulei
  • 65 ml lapte
  • o banana (aproximativ 190 gr cu coaja)

Mod de preparare

1. Se zdrobeste banana intr-o punguta de plastic.
2. In oul batut punem ulei, lapte si zahar brun. Se amesteca bine.
3. Adaugam banana zdrobita in compozitie si omogenizam crema.

4. Amestecam bine faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si praful de cacao si cernem acestea in crema. Apoi amestecam putin ca toate ingredientele sa fie ude. Fiti atenti sa nu amestecati prea mult.

5. Umplem compozitia in formele de briosa.
6. Punem acestea in cuptorul preincalzit la 170 grade, pe raftul mijlociu sa se coace 25-30 minute. Briosele sunt foarte pufoase si gustoare.

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale