Orez cu lapte de cocos

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cescuta orez
  • 1 conserva lapte de cocos 400 g
  • 400 ml lapte dulce (masurat cu aceeasi conserva de la cel de cocos)
  • 3 linguri zahar
  • scortisoara (optional)

Mod de preparare

Punem intr-un vas, pe foc, laptele de cocos si laptele dulce, amestecam sa se desfaca laptele de cocos cu cel dulce, iar cand incepe de fiarba, adaugam orezul spalat bine.
Lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand, pana ce orezul este facut (cca. 20-25 minute).
In ultimele minute, punem si zaharul, mai lasam putin si stingem focul.
Se serveste cald!
Noi am servit cu scortisoara, sau dupa preferinte cu gem, miere sau simplu!

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Papricas de pui cu galuste - gustos si savuros

Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de vitel cu fasole verde

 Eu la inceput am fiert bucata de carne in supa limpede cu legume . Zeama a fost folosita pentru supa cu galuste .Cu...

Friptura de vitel cu fasole verde
Culinar.RO

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci