Paine de banane cu alune

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 banane
  • - 1/4 cana lapte
  • - 2 oua
  • - 2 cani faina
  • - 1/2 cana de alune pisate
  • - 1 lingurita bicarbonat
  • - 1 pliculet de vanilie

Mod de preparare

Bananele se piseaza apoi se adauga oualele batute, laptele, faina, alunele pisate, vanilia si bicarbonatul stins (in otet sau lapte) si se amesteca. Se unge forma (de paine) cu ulei si se toarna compozitia, se da la cuptor.
Se tine la cuptor cat se tine checul, pandespanul.

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale