Picomigdale

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr zahar tos
  • 100 gr faina
  • 1 ou
  • 100 nuci macinate
  • 50 gr migdale amare macinate
  • 80 gruntura
  • vanilie

Mod de preparare

Se freaca bine zaharul cucoul si untura. Se pun nucile si migdalele, faina, vanilia.

Se framanta bine, se fac perisoare si se pun in tava unsa la distanta intre ele.

Se coc la foc potrivit.

Prajitura cu Blat de Bezea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Cozonacul bunicii

Parteneri
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale