Curatam merele, le taiem cuburi si presaram scortisoara.
Mixam cele 4 oua cu zaharul. Adaugam laptele si uleiul mixind in continuare. Adaugam coaja rasa de lamiie, faina amestecata cu praful de copt si cuburile de mere si amestecam cu o lingura.
Ungem cu putin unt si presaram faina o tava de 26 cm diametru, apoi varsam 1/2 din compozitia cu mere presaram nucile macinate pe toata suprafata si acoperim cu restul de aluat cu mere.
Coacem la 180°c cca 40-45 minute si facem proba cu scobitoarea.
Tortul a fost dedicat Ioanei mele dragi, care a facut 15 ani! Inspiratia mi-a fost JamilaCuisine, fara ale carei tipsuri nu...
Tort de inghetata cu ciocolata si vanilieCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.