Preparare blat:
Se amesteca bine toate ingredientele pana se obtine o pasta cremoasa, din care se coc pe rand doua blaturi si se lasa sa se raceasca.
In timpul cand se coc blaturile se prepara siropul. Se amesteca ingredientele mentionate, dupa care se pun la fiert si se lasa sa se raceasca.
Mod preparare crema:
Margarina se se freaca bine cu mixerul.
Bananele se zdrobesc cu o furculita, dupa care se mixeaza bine pana devin o pasta si se amesteca cu margarina, zaharul pudra, coaja de lamaie si sucul de lamaie.
Se ia primul blat se insiropeaza, dupa care se pune jumatate din crema. Peste aceasta se pune urmatorul blat, care se insiropeaza si el la randul lui si bineinteles se pune restul de crema.
Se presara cu cacao si se da la rece pentru aproximativ doua ore.
Pofta buna!!!
Tarte si placinte rumenite si iscusite" De data aceasta am preparat placintele cu aluat de paine cu lapte si sunt...
Aperitiv placinta floare cu branza si chimenCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit