Ceafa de porc umpluta cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de ceafa de porc groase de un deget
  • 100 g branza Philadelphia(arata ca untulNu stiu daca la noi in tara se gaseste sub acelasi nume)
  • cateva cepe verzi(dupa gust)
  • marar proaspat(dupa gust)
  • ulei pt prajit
  • sare
  • Pt garnitura:
  • 4 linguri de iaurt natural
  • 1 radacina de marar
  • 2 cepe verzi
  • sare

Mod de preparare

Se toaca fin ceapa verde,la fel si mararul,care se amesteca cu branza.
La fiecare bucata de carne,se realizeaza o taietura pentru a forma un buzunar.
Apoi se umplu buzunarele cu amestecul de branza,se inchid cu scobitori si se pun la prajit in uleiul incins.Se sareaza si se pastreaza calde.
Radacina de marar se taie in rondele care se calesc in ulei incins.
Cepele verzi se spala si se toaca mai gros,apoi se pun la fiert in apa cu sare.Se scurg.
Carnea se serveste calda impreuna cu radacina de marar,ceapa fiarta si iaurtul amestecat cu marar tocat fin.
Exista un truc pentru ca umplutura sa nu iasa din carne in timpul prajirii:
ceafa se umple cu bucatele de paine si se pune la fiert.Apoi se scoate painea si se poate umple fiecare bucata de carne cu branza.

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Papricas de pui cu galuste - gustos si savuros

Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba radauteana

Am tot vazut aceasta ciorba preparata de multi bucatarasi asa ca a sosit timpul sa fie preparata si in bucataria mea. Eu nu...

Ciorba radauteana
Culinar.RO

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci