Momite Impanate

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • momite de curcan, purcel
  • 1/2 capatana usturoi
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita sare
  • 1 vf de cutit ce cimbru
  • slanina afumata ptr impanat
  • un pic de untura

Mod de preparare

Spalam bine momitele, le crestam pe ambele parti si le impanam cu 1 bucatica slanina afumata si cu 1 bucatica usturoi. Astfel pregatite momitele se vor praji pe un pic de untura incinsa si o vom stropi cu o parte din mujdeiul pregatit in felul urmator.

Restul de usturoi care ramane de la impanat se piseaza si se freaca cu 1 lingurita sare, 1 lingurita boia, si 1 vf de cutit de cimbru si se dilueaza totul cu un pic de apa calduta.

Momitele se sareaza si se servesc cu mamaliguta calda peste care putem razui un pic de cascaval sau telemea si se condimenteaza apoi totul din belsug cu mujdeiul de usturoi ramas.

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Bucataras.RO

Shwarzwälder torte - Tort Padurea Neagra si o dubla aniversare!

Saptamana asta am facut si eu 5 ani de bucataras si 500 de retete! M-am tot gandit cum sa fac sa sarbatoresc cu voi, ca nu...

Shwarzwälder torte - Tort Padurea Neagra si o dubla aniversare!
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.