Muschi de Porc la Gratar cu Busuioc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 650 g muschi de porc
  • 70 ml ulei de măsline
  • 10 g usturoi
  • 70 g dovlecei
  • 40 g unt
  • 10 g zahar
  • 400 g mere
  • un sfert ardei roşu si verde
  • sare
  • piper macinat
  • busuioc
  • rozmarin
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Se amesteca uleiul de masline cu busuiocul proaspat, usturoiul zdrobit, coaja de lamaie si piperul. Carnea se taie felii si se tine in acest bait. Cand se gateste carnea, se sareaza si se prajeste pe ambele feţe vreo 3-4 minute.

Se taie partea de sus a marului, se scot samburii, iar in locul lor se pune zahar, in care se infige un fir de rozmarin. Se pune cam 15 minute in cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade C. Ardeii si dovleceii se taie cubulete, se prajesc in unt si apoi se servesc cu mere si carnea prajita pe gratar.

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Supa crema de ciuperci - Reteta savuroasa

Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor

Parteneri
Culinar.RO

Tort de biscuiti cu crema de vanilie

E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...

Tort de biscuiti cu crema de vanilie
Gustos.RO

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata