Piept de pui in crusta de curcuma

Portii
8
Timp pregatire
70 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg piept de pui
  • 300 gr iaurt
  • o capatana usturoi
  • sucul de la o lamaie
  • 2 lingurite curcuma
  • o jumatate lingurita chilly
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • pungulite din hartie de copt speciale pentru cuptor

Mod de preparare

Mod Preparare:

Pieptul de pui se taie felii ca pentru snitel, dar putin mai gros. Intr-un vas, se adauga usturoiul zdrobit, smantana, chilly, curcuma, uleiul si zeama de la lamaie. In compozitia rezultata, se adauga pieptul de pui si se da la rece pentru o ora.
Dupa ce a trecut timpul de macerare, se ia fiecare feliuta de pui cu sos si se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se pune in pungulitele de copt. Se asaza in tava, in asa fel incat sa nu se desfaca pungulitele si se da la cuptor.

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale