pulpe de pui cu masline verzi

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 30 g unt
  • o ceapa
  • 250 g masline verzi (fara samburi)
  • usturoi pisat (dupa gust)
  • o lingura de ulei de masline
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 2 linguri de amidon alimentar
  • 180 g ciuperci
  • 150 ml vin alb sec
  • 15 ml smantana lichida
  • sare

Mod de preparare

Se incalzesc untul si uleiul intr-o tigaie,apoi se aseaza pulpele de pui care se prajesc pe ambele parti pana cand se rumenesc frumos.
Se scoate carnea si se aseaza pe un platou.
In uleiul de la carne se pune ceapa tocata,ardeii taiati in felii subtiri,usturoiul pisat si ciupercile feliate.Se adauga putina apa si se lasa totul la fiert la foc mic,pana cand se inmoaie legumele si scade apa.
Se toarna apoi vinul si se pun rosiile decojite si pulpele de pui.Se lasa la foc mic timp de 50 minute.
Intre timp,se amesteca amidonul cu 2 linguri de apa si se adauga cu grija peste sos,amestecand incontinuu timp de 5 minute.Se sareaza dupa gust.Pulpele de pui se servesc cu sos,cu smantana deasupra si cu masline verzi in farfurie.

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale