Pulpe de rata cu orez si sos de mere

Portii
3
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pulpe de rata, 300 g orez, 3 mere,250 g rubarba, 2 cepe rosii, 10 g ghimbir ras, 2 linguri miere, 2 linguri otet balsamic, sare, piper,3-4 cubulete congelate stock de supa de pasare, ulei de rapita

Mod de preparare

Spalam pulpele, le saram, le piperam, le punem intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit la 200 g pana se rumenesc frumos. Dupa aproximativ 20 de minute le intoarcem pe partea cealalta.Intre timp punem orezul la fiert in 900 ml apa cu sare in care adaugam cubuletele de supa de pasare.Spalam merele si le tocam cubulete. Tocam si rubarba cubulete si ceapa marunt.Punem ceapa la calit in putin ulei de rapita, iar dupa ce se inmoaie adaugam rubarba. Lasam cateva minute apoi adaugam merele si eventual putina apa.Dupa ce s-au inmuiat si merele adaugam ghimbirul ras si mai lasam sa fiarba circa 10 minute amestecand continuu.Adaugam 2 linguri de miere, amestecam pana se topeste si punem 2 linguri de otet balsamic.Asteptam sa se racoreasca un pic si servim. Pofta buna!

Prajitura cu Blat de Bezea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Cozonacul bunicii

Parteneri
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale