Cartofi cu Oua

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -cartofi
  • -3 oua
  • -carnati
  • salam ce vreti (eu am pus si putin piept de pui facut la cuptor) -ardei
  • -ciuperci
  • -masline
  • -ceapa
  • -telemea rasa
  • -cascaval ras
  • -morcov ras
  • -vegeta
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se taie cubulete mici si se pun la fiert. Nu se lasa sa fiarba de tot pt ca se sfarama. Se pun la scurs si apoi la prajit. Se lasa sa se faca cam pe jumatate si apoi se adauga ceapa tocata, morcovul ras, carnatul feliute si salamul cubulete, ardeiul tocat, ciupercile si maslinele intregi.

Se sareaza, pipereaza si cand sunt facute se fac 3 gauri si se pune in fiecare cate un ou, iar peste telemeaua. Se pune capacul si se lasa pana se fac si ouale. Apoi se pune si putin cascaval si se mai lasa putin de tot pana se topeste.

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Papricas de pui cu galuste - gustos si savuros

Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba radauteana

Am tot vazut aceasta ciorba preparata de multi bucatarasi asa ca a sosit timpul sa fie preparata si in bucataria mea. Eu nu...

Ciorba radauteana
Culinar.RO

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci