Cartofi taranesti (II)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi maricei
  • 2 cepe medii
  • delikat,
  • piper alb,
  • ulei de masline
  • putin cascaval ras

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja.Intre timp se taie ceapa marunt si se inabuse in putin ulei cu putina apa. Se lasa sa fiarba.

Separat se curata cartofii si se dau pe razatoarea mare. Dupa ce a fiert ceapa se pun cartofii rasi , delikat si piper dupa gust. Se amesteca si se mai lasa 5 minute pe aragaz.

Se unge un vas rezistent la caldura cu ulei se toarna aceasta compozitie si se pune cascavalul ras deasupra.

Se da la cuptor pentru gratinare vreo 10 minute.
Este o garnitura perfecta pentru fripturi, snitele, etc.


Este o garnitura perfecta pentru fripturi, snitele, etc.

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Supa crema de ciuperci - Reteta savuroasa

Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor

Parteneri
Culinar.RO

Tort de biscuiti cu crema de vanilie

E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...

Tort de biscuiti cu crema de vanilie
Gustos.RO

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata