Spaghete pe Pat de Dovlecel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - 1 pachet spaghete
  • -2 rosii
  • -3 fire ceapa verde
  • -usturoi
  • -150 gr pastrama de porc
  • -100 gr faina
  • -3 oua
  • -1 dovlecel
  • -100 ml ulei
  • -sare
  • -piper
  • -scobitori

Mod de preparare

Spaghetele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp curatam dovlecelul de coaja, il taiem rondele, il saram si apoi il facem pane (il dam prin faina si ou batut apoi il prajim in ulei).
Pentru sos calim ceapa si usturoiul in putin ulei apoi adaugam pastrama taiata cubulete si rosiile curatate de coaja si taiate tot cubulete. Se fierb cateva minute apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Asamblare: pe o farfurie punem 2 rondele de dovlecel apoi pe doua scobitori rasucim spaghete si iar punem 2 rondele de dovleac. Lateral punem sosul.

Prajitura cu Blat de Bezea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Cozonacul bunicii

Parteneri
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale