Carnati cu Orez

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • ulei masline
  • 3 carnati proaspeti
  • 2 maini de orez
  • 1 lingurita paprika dulce
  • vin alb
  • supa de legume
  • 1 ceapa verde
  • 1 rosie
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Am vazut la tv aceasta reteta mi-a placut mult si am zis sa o incerc, intr-adevar e buna si cu o salata verde langa e un deliciu. E o reteta a la Gordon R.

Se pune intr-o tigaie un pic de ulei de masline se lasa la incins si se adauga ceapa rosie taiata julien si se caleste bine 5 minute (nu trebuie sa fie prajita). Dupa care se adauga ardeiul taiat cuburi mai mari si se caleste bine si acesta.

Carnatii se scot din piele si se rup cu mana bucatele mici. Se adauga in tigaie peste ceapa si se prajesc bine. Dupa care se adauga 1 lingurita paprika dulce, orezul care se tosteaza un pic.

Se pune un pic de vin alb se lasa sa se evapore vinul si se pun 2 pahare de supa de legume (eu am pus apa). Se coace la foc mic 20 min.

Dupa care se inchide focul si se adauga patrunjel tocat, o ceapa verde taiata marunt si o rosie taiata (eu nu am avut).

Se amesteca si se serveste. Este o cina delicioasa alaturi de o salata verde din gradina (productie proprie).

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Papricas de pui cu galuste - gustos si savuros

Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de vitel cu fasole verde

 Eu la inceput am fiert bucata de carne in supa limpede cu legume . Zeama a fost folosita pentru supa cu galuste .Cu...

Friptura de vitel cu fasole verde
Culinar.RO

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci