Carnati cu Sos de Ardei si Ceapa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8 carnati
  • -2 ardei rosii, taiati fideluta
  • -1 ardei verde, taiat fideluta
  • -2-3 cepe, feliate
  • -400 g rosii cherry in bulion
  • -ulei masline
  • -1-2 catei de usturoi, tocati marunt
  • -1 pahar vin alb
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat
  • -ulei

Mod de preparare

Intepati carnatii cu o furculita si prajiti-i scurt in putin ulei. Scoateti din vas si lasati in asteptare.

Prajiti scurt usturoiul in grasimea ramasa, avand grija sa nu se arda.

Adaugati ceapa, ardeii si caliti in continuare cca 5 min sau pana ce legumele incep usor sa se inmoaie.

Puneti vinul, rosiile cu sucul lor cu tot si putina sare si piper. Omogenizati.

Lasati sa fiarba, aproximativ 15-20 min, la foc mic sau pana ce legumele sunt facute si sosul scazut si ingrosat.

Repuneti carnatii in vas cat sa se incalzeasca si sa se intrepatrunde aromele.

La sfarsit, potriviti gustul de sare si piper.

Serviti cat este cald, cel mai bine cu paine proaspata, facuta in casa.

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale