Carne Vita cu Bere Neagra (Reteta Irlandeza)

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1300 kg carne vita (taiata cubulete)
  • 4 linguri ulei
  • 2 cepe tocate
  • 1 lingurita cu varf de faina
  • 500 ml bere neagra (o doza, o sticla)
  • 3 morcovi potriviti taiati felii
  • marar
  • 1 frunza dafin
  • 1 catel usturoi pisat
  • 300 ml supa de pui sau vita
  • 1 lingura pasta tomate
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Intr-o cratita, se caleste carnea pana isi schimba culoarea, dupa care o scoti pe o farfurie. Adaug ceapa in cratita si o calesc si pe ea 10 min., adaug carnea in cratita pun lingurita de faina o amestec 1-2 min, adaug berea neagra, morcovii feliati, catelul de usturoi zdrobit, supa si pasta de rosii, sare dupa gust, si las sa dea cateva clocote, apoi o dau la coptor la foc moderat (140-150gr) pana scade zeama si fierbe carnea.

Foarte gustoasa!

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale