Conopida cu piept de pui la cuptor

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie
  • 1 legatura de marar
  • 300ml.iaurt 10% grasime
  • 1 ou
  • 1 piept de pui
  • branza(eu am ales branza de vaci dietetica)
  • putin unt
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Conopida se spala si se rupe buchetele,apoi se opareste in apa cu sare pana se inmoaie putin,dupa care se pune la scurs.Pieptul de pui ,se taie cuburi si se fierbe.Ungem un vas cu unt ,punem buchetelele de conopida ,peste ele punem branza din loc in loc,apoi bucatile de piept de pui si la urma iaurtul batut cu ou si mararul tocat marunt+sare.Dam la cuptor pt. aproximativ 30-40 minute la foc potrivit.Pofta buna ! ....aceasta e o varianta mai Light ,dar pt. cine doreste poate inlocui iaurtul cu smantana si branza cu cascavalul,iar pieptul de pui cu kaizer,sau orice altceva doriti

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Bucataras.RO

Nougat glacé cu sos caramel

Pastrez din vara anului trecut reteta "Nougat glacé" ca fiind un deliciu aromat de preparat in zi de sarbatoare. Stiu ca au...

Nougat glacé cu sos caramel
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala