Frigarui de pui cu chorizo

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui fara piele si oase
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 varf de lingurita chimion praf
  • 1 varf de lingurita cimbru uscat
  • 1/2 de lingurita ceapa praf
  • 1/2 de lingurita usturoi granulat
  • 1 chorizo
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • In plus: betisoare pentru frigarui

Mod de preparare

Taiem carnea in cuburi potrivit de mari si adaugam sosul de soia, chimionul, cimbrul, ceapa, usturoiul, sare si piper si uleiul de masline, amestecam bine si il dam la frigider pentru 2 ore.
Betisoarele pentru frigarui se pun la inmuiat in apa pentru 30 de minute.
Ardeii se taie in patratele la marimea bucatilor de pui, ceapa felii late iar chorizo in felii.
Punem carnea pe betisoare alternand cu chorizo, ardei si ceapa si le asezam pe tigaia grill incinsa in prealabil.
Le intoarcem timp de 10 minute pe toate partile sa se rumeneasca apoi dam tigaia la cuptorul preincalzit la 200ºC pentru inca 5 minute.
Se servesc calde alaturi de orez simplu si/sau salata.

Prajitura cu Blat de Bezea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Cozonacul bunicii

Parteneri
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale