Capul de porc si soricul se fierb impreuna. Capul se dezoseaza si se taie bucati iar soricul se taie straifuri. Ficatul se taie straifuri si se opareste pana ce sangele dispare. Slanina straifuri se fierbe separat, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Franzela se taie felii, se inmoaie in apa rece si se stoarce bine. Ceapa se toaca marunt si se caleste in untura. Carnea de la cap, soricul, ficatul, se inmoaie in apa rece si se stoarce bine. Ceapa se toaca marunt si se caleste in untura. Carnea de la cap, soricul, ficatul, ceapa prajita si painea se dau de 2-3 ori prin masina de tocat, se amesteca bine compozitia si se adauga cubuletele de slanina si condimentele.
Se umplu matele, iar lebervurstii rezultati se oparesc timp de 40 de minute, in apa fierbinte cu temperatura de 94-95 grade celsius. La final se prajesc.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat