Muschi de Vita la Gratar cu Sos de Ciuperci cu Gorgonzola

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • muschi vitel
  • 200 g ciuperci (la conserva sau crude)
  • 50 g unt
  • 200 ml smantana lichida
  • 100 g gorgonzola
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie in care se soteaza putin ciupercile dupa care se adauga smantana lichida si gorgonzola. Se amesteca pana se topeste gorgonzola si se condimanteaza dupa gust.

Carnea se bate se condimenteaza si se prajeste pe grill sau pe gratar cam 2-3 min pe fiecare parte dupa care se pune in tigaia cu sos unde o mai lasati 2 min ca sa absoarba aroma de gorgonzola.

Se poate servi langa o garnitura de cartofi (piure, taranesti, natur).

Prajitura cu Blat de Bezea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Cozonacul bunicii

Parteneri
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale