Perisoare cu Sos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne tocata (amestec vita+porc)
  • 100 g orez
  • 1+1 ceapa
  • 2 oua
  • sare si piper macinat - dupa gust
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 3 legaturi de marar
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml supa de carne
  • 5-6 boabe de piper
  • o foaie de dafin

Mod de preparare

Orezul se alege si se spala in cateva ape.

O ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. O legatura de marar se alege, se spala si se toaca marunt.

Carnea se amesteca cu ceapa tocata, ouale, orezul, sare si piper macinat - dupa gust- si cu mararul tocat. Cu palmele umezite, se modeleaza perisoare si se aseaza pe o farfurie umezita.

Punem perisoarele intr-o oala cu apa care clocoteste si le lasam pana se ridica la suprafata (3-4 minute).

Scoatem perisoarele pe o farfurie curata cu ajutorul unei linguri de spuma.

Separat, punem cealalta ceapa tocata marunt sa se inabuse cu uleiul si o cescuta cu supa de carne. Cand a devenit sticloasa, adaugam pasta de ardei si pe cea de rosii - desfacuta in supa, cateva boabe de piper si o foaie de dafin.

Fierbem amestecul 5 minute apoi adaugam perisoarele fierte si restul de marar tocat marunt. Potrivim de sare si mai dam cateva clocote impreuna.
Pofta buna!

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv placinta cu branza de vaci

Placinta cu branza de vaci este simplu de preparat si cu siguranta va deveni si favorita voastra. Sa treceti placinta cu...

Aperitiv placinta cu branza de vaci
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala