Rulada Muschi Porc cu Umplutura

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g muschi porc
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei capia rosu iute
  • 100 g piept pui
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se taie morcovul, pastarnacul, patrunjelul, ardeiul si ceapa cubulete (ceapa mai marunt) si se pun la calit 2-3 min in putin ulei. Se taie pieptul si tot cubulete si se adauga in tigaie pese legume. Se lasa 7-8 min pana prinde un pic de culoare si se iau de pe foc!

Muschiul se taie pe mijloc ca si o chifla si se bate (depinde de grosimea acestuia). Se pune umputura in mijloc se condimenteaza (sare, piper, chilli, boia iute) dupa gust! In tava se pune folie de aluminiu si peste niste salata!

Se pune rulada peste salata si se acopera tava tot cu folie din aluminiu in care se dau cateva gauri! In ultimele 20 de minute se da folia jos de la suprafata pentru a se rumeni rulada.
Se pun niste feliute subtiri de cascaval peste, pentru un gust mai placut si mai savuros!

Pofta Buna!

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Supa de Pui cu Taietei de Casa

Ficatei de pui cu gnocchi de casa

Parteneri
Culinar.RO

Prajitura cu nuca si crema de ciocolata alba

Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...

Prajitura cu nuca si crema de ciocolata alba
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat