Snitel de curcan

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carnea de la pieptul curcanului
  • 1 pahar faina
  • 1 ou
  • condimente
  • piper dupa gust
  • 1 cana pesmet
  • 250 g untura sau ulei

Mod de preparare

Se scoate carnea de pe pieptul curcanului, se taie in bucati potrivite, apoi se bate pt a se lati, cu un ciocan special pt snitele.
Se dau bucatile de carne prin faina si ou batut in care s-a pus piper si un pic de condimente si apoi se tavalesc prin pesmet si se prajesc in grasime sau ulei, pe ambele parti.

Cand sunt gata se pot servi cu cartofi prajiti, piure, varza calita.

Prajitura cu Blat de Bezea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Cozonacul bunicii

Parteneri
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale