Toros kaposzta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • - 15 kg varza marunta murata( se spala sub un jet de apa rece si se stoarce)
  • - 1-15 kg costita de porc taiata bucati care se sareaza si pipereaza din abundenta(se poate pune si carnat afumat 1-2 fire taiate bucati potrivite)
  • - 2 bucati ceapa de marime mijlocie
  • - o cana cu apa
  • - un pahar cu vin alb dulce sau demidulce
  • - un paharel de ulei

Mod de preparare

Intr-o oala se aseaza un rand de varza peste care se pune bucatile de costite si o ceapa.

Se acopere cu un alt rand de varza peste care iar se pune carnea si din nou o bucata de ceapa si se pune din nou varza.

Peste se toarna uleiul, vinul si dupa aceea apa.Se sareaza putin varza de la suprafata, se acopera cu un capac si se pune la fiert circa o ora jumate la foc mic.

POFTA BUNA!

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval

Astazi iti arat un alt snack rapid si extrem de gustos. De data aceasta fara carne: trigoane cu ciuperci si cascaval. Le vei...

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala