Ardei Umpluti cu Ciuperci

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ardei
  • Ciuperci
  • Orez
  • Ceapa
  • Morcov
  • Ulei
  • Sare
  • Rosii
  • 1 cub legume
  • Patrunjel

Mod de preparare

Se taie legumele, se calesc ceapa, morcovul, ardeiul, apoi se adauga ciupercile. Intre timp se spala orezul in 2-3 ape si se adauga peste legume, se lasa la foc mic pana orezul nu mai este asa tare, se adauga sare si patrunjel mai spre final.

Pregatim ardeii, le scoatem cotoarele ii spalam si ii umplem cu orezul cu legume, ii aseazam intr-o cratita, apoi peste ei se pune apa, rosiile, cubul de legume, cat sa ii acopere, se lasa la foc potrivit aproximativ 1 ora.


Se serveste cu smantana!
Pofta buna!

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale