Cartofi Cu Smantana La Cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • un castronel smantana
  • cascaval ras
  • marar
  • patrujel
  • cub maggie
  • ardel gras

Mod de preparare

Se curata cartofii si taie rondele. Se pun intr un vas ena cu ulei, apa, ardelul gras si delikat. cand sunt gata se scot din cuptor. peste smantana se pune un cub maggie si niste patrunjel tocat fin.

Smantana se pune peste cartofi si se lasa cateva minute la cuptor. Se scoate si pune cascavalul ras si mararul. Are un gust super. Iti va incanta papilele gustative; )

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert clatite, reteta de baza

Clatitele se fac in fel si chip, iar fiecare are o reteta de baza. Eu cel mai des fac de post, recunosc, dar cateodata ni se...

Desert clatite, reteta de baza
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala