Se caleste ceapa in ulei cu un praf de sare, se adauga pe rand ardeiul taiat felii, morcovul ras, ciupercile taiate si la urma dovlecel taiat cuburi. Se calesc usor, se adauga treptat apa calda si cand s-au inmuiat se adauga orezul spalat in apa rece. Se potrivesta de sare si piper, se adauga apa fierbinte peste orez si dam cratita la cuptor 20 minute. Cand e orezul fiert punem patrunjel tocat si acoperim cu capac sa se mai umfle orezul.
Se serveste cald sau rece cu salate diverse (verde, sfecla rosie, muraturi)
Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos