Se spala spanacul, se opareste in apa cu sare 10 min. , apoi se pune in strecuratoare. Dupa ce s-a stors se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga faina desfacuta intr-o ceasca cu apa si se lasa compozitia sa se lege, amestecand din cand in cand. Se pune o lingura de tomate, se potriveste de sare, piper si se da spanacul de o parte.
Se fierbe soia in apa cu delicat 10 minute dupa care se pune la scurs in strecuratoare. Ceapa taiata marunt impreuna cu morcovul razuit se calesc in ulei, se adauga soia, pasta de tomate, sare, piper dupa gust si se lasa pe foc inca 10-15 min. Se unge un vas cu margarina, se pune un strat de spanac, apoi toata compozitia de soia la sfarsit spanacul ramas si se da la cuptor pentru 20 min.
Este foarte buna calda.
Aceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes