Sufleu de brocoli

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 buchet de brocoli
  • -5 oua
  • -400 gr sunca Praga
  • -350 gr cascaval
  • -400 gr smantana cu grasime 30%
  • -1/4lingurita piper macinat
  • -1 lingurita ierburi aromate
  • -1 lingurita sare
  • -1 rosie
  • Pentru garnitura:
  • - gogosari in sos de bulion si mustar

Mod de preparare

Se rup buchetele de brocoli si se pun la fiert cu apa si sare, se fierb cam cinci minute, dupa ce incepe apa sa clocoteasca, apoi se opreste focul, se clatesc si se asaza intr-o tava in care s-a pus hartie de copt. Se taie sunca in bucatele mici si se presara peste brocoli.
Se pun ouale intr-un vas, peste oua se adauga sare, piper macinat, ierburi aromate, se omogenizeaza, se adauga smantana si se continua omogenizarea, apoi se toarna compozitia in tava peste brocoli, se adauga cascaval ras, o rosie felii pentru ornare si se da tava la cuptorul inclazit pentru circa 40-50 minute. Cand se rumeneste frumos, este semn ca este gata si se poate servi alaturi de gogosari in sos.

Sa aveti pofta, dragilor!

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Supa crema de ciuperci - Reteta savuroasa

Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor

Parteneri
Culinar.RO

Tort de biscuiti cu crema de vanilie

E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...

Tort de biscuiti cu crema de vanilie
Gustos.RO

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata