Se coc vinetele, ardeiul si roșiile, ceapa se curata si se toaca mărunt împreună cu ciupercile, după ce sau copt legumele le c uratam si le tocam si pe ele marunt sau le dăm prin masina de tocat. Se pune uleiul la încins si se adauga pe rand ceapa, dupa ce s-a rumenit putin de adauga ciupercile si se lasa la călit pana ce acestea se înmoaie bi ne apoi se pune rosiile, vinetele si la sfarsit ardeiul. Se dă la foc mijlociu 1, 5 ore timp în care amestecăm din când in când sa nu se lipească. Condimentam cu sare si piper si punem la borcane apoi le întoarcem cu susul in jos si le las am acoperite pana a doua zi când acestea se rănesc! Se depozitează in cămara rece pana ce vor fi servite ... poftă buna! 😄
Se serveste atunci când ai poftă! 😄😄😄
Sa manacam si noi ceva in seara asta..zic....ca nu ma doare gura....
Fasole fideluta cu piept de porc afumatCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit