Zucchine Alla Maya

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 zucchine (eu am pus zucchine genoveze si erau mici deci mai multe);
  • 50g prochiutto
  • 50 g cascaval (eu am pus mozzarela un pic)
  • patrunjel (basilico)
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper (eu nu am pus)
  • rosie (pentru culoare)
  • parmigiano reggiano, cateva feliute subtiri sau parmezan

Mod de preparare

Mentionez ca eu am pus mai mult basilico in loc de patrunjel ca ne place mai mult.
Se face in mojar o pasta din usturoi, sare patrunjel sau /si basilico, la urma uleiul.
Se piseaza si amesteca bine, se taie felii dovlecei si se amesteca cu pasta facuta in mojar, dupa care se pune proschiutto, cascavalul taiat bucatele si feliile de parmigiano si se dau la foc pentru 180-200 grade pana capata o culoare aurie.
Pofta buna!


Reteta am luat-o din culinar. ro si e foarte usoara si buna:

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale