Ardei Copti Umpluti Cu Ton Si Surimi

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 buc ardei copti
  • 1 coserva ton bucati
  • 100g crab sticks - surimi (se gaseste in hypermarket-uri la produse congelate)
  • 50g masline verzi tocate
  • 125g iaurt 0,1%
  • 2 cepe medii verzi
  • oregano
  • piper macinat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se taie in bucati crab stick-urile si se perpelesc in tigaie in ulei de masline cu oregano. Se scurge conserva de ton si se taie in bucati. Se pun intr-un bol tonul, crab stick-urile, maslinele tocate, ceapa tocata rondele si se adauga deasupra iaurtul si piperul tocat. Se amesteca toate ingredientele, si cu mixtura rezultata se umplu ardeii copti.
Se serveste ca aperitiv.

Prajitura cu Blat de Bezea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Cozonacul bunicii

Parteneri
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale