Se pune apa la fiert cu putin ulei si vegeta, iar cand incepe sa dea in clocot se adauga pastele. Acestea se fierb pana se inmoaie si isi maresc usor volumul.
Lintea se pune si ea la fiert.
Prazul se taie rondele si se caleste in ulei, cand acesta a inceput sa se inmoaie se adauga morcovul ras.
Dovleacul se curata bine dupa care se taie cubulete micute si se adauga peste celelalte legume in tigaie. Se adauga si ardeiul taiat julien si 200 ml apa.
Toate legumele se lasa sa se patrunda, dupa care se adauga oregano, lintea fiarta, usturoiul zdrobit, bulionul si pastele fierte.
Se mai lasa sa dea intr-un clocot dupa care se condimenteaza dupa gustul fiecaruia cu sare, condiment de carne tocata, vegeta si piper.
Se servesc calde.
Pofta buna!!!
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi