Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat pregatim sosul. Se pun cateva linguri de ulei de masline intr-o tigaie, la infierbantat, dupa care se adauga cepele taiate. Dupa 1 minute se pune morcovul taiat.
Se lasa sa se prajesca impreuna pt cateva minute, dupa care se aduga sunculita. Dupa 2-3 minute in care s-au prajit toate impreuna, se adauga apa, aproximativ o cana. Se pune capacul pe tigaie si se lasa la fiert pana cand, morcovii sunt de 1/4 fierti. Dupa care adaugati mazarea.
Potriviti de sare si piper. Si nu uitati sa adaugati si foaia de dafin rupta in bucatele. Puneti capacul si lasati sa fiarba totul, impreuna, pana cand toate legumele sunt toate fierte, iar sosul a scazut suficient.
Odata pastele fierte, se strecoara, iar cand sosul e gata, se pun peste acesta.
Se amesteca bine, asa incat sa ajunga legumele si sosul peste tot.
Se servesc calde, cu mult formaggio presarat ... pofta buna:)
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi