Spaghete cu cascaval si kaizer

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr spaghete
  • 200gr kaizer (costita)
  • 300gr cascaval
  • 3 oua
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Spagetele se fierb in apa cu sare, kaizerul se prajeste in ulei impreuna cu usturoiul maruntit.

Ouale se bat cu cascavalul razuit ,sare si piper dupa gust.

Spaghetele fierte se rastoarna intr-o strecuratore dupa care se pun (rapede) peste cascavalul cu oua si se amesteca bine pana se topeste cascavalul si se adauga kaizerul prajit.

Reteta este pt. 4 persoane (eu am facut doar pt 2)

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu banane si ciocolata (de post)

Astazi va aduc un tort ciocolatos de post. Nu arata el sofisticat, dar va asigur ca e demential de bun. Crema e densa si...

Tort cu banane si ciocolata (de post)
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala