Spaghete cu Dovlecei Menta si Telemea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 150 gr spaghete
  • 1 dovlecel
  • menta
  • ulei si sare
  • 50-100 gr brinza feta sau telemea sarata

Mod de preparare

Fierbeti pastele / spaghetele al dente in apa cu sare in timp ce separat, intr-o tigaie inabusiti cu putin ulei un dovlecel spalat si ras pe razatoarea mare.

Adaugati cind dovlecelul este gata, frunze de menta proaspata si brinza rasa pe razatoarea mare sau doar sfarimata cu furculita sau cu mina.

Scurgeti pastele si le adaugati si pe ele in tigaia cu dovlecelul, menta si brinza.

Amestecati si serviti.

Prajitura cu Blat de Bezea

Nuci umplute cu crema de vanilie

Cozonacul bunicii

Parteneri
Culinar.RO

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale