Spaghete cu Dovlecei Menta si Telemea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 150 gr spaghete
  • 1 dovlecel
  • menta
  • ulei si sare
  • 50-100 gr brinza feta sau telemea sarata

Mod de preparare

Fierbeti pastele / spaghetele al dente in apa cu sare in timp ce separat, intr-o tigaie inabusiti cu putin ulei un dovlecel spalat si ras pe razatoarea mare.

Adaugati cind dovlecelul este gata, frunze de menta proaspata si brinza rasa pe razatoarea mare sau doar sfarimata cu furculita sau cu mina.

Scurgeti pastele si le adaugati si pe ele in tigaia cu dovlecelul, menta si brinza.

Amestecati si serviti.

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura (tort) cu blat banana bread, mousse de ciocolata alba si amarena

Dupa reteta de blat (Banana bread) am facut o prajiturica tare delicioasa cu gust intens de banana, ciocolata alba si cirese...

Desert prajitura (tort) cu blat banana bread, mousse de ciocolata alba si amarena
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala