Sunkafleky

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g de paste patratoase
  • 200g de sunca
  • 1 ceapa mare
  • 3 oua
  • 250g smantana

Mod de preparare

Se fierb pastele. Se toaca ceapa marunt si se prajeste intr-o tigaie pana devine aurie. Se taie sunca in patratele mici si se adauga in tigaie si se rumeneste un pic. Se amesteca cu pastele si se pune totul intr-o tava unsa cu ulei si pesmet.

Se amesteca ouale cu smantana si se pune peste paste.

Se pune la cuptor la 220 grade pentru 25 de minute.
O reteta rapida pe care am invatat-o aici. E simpla si ieftina si deosebit de delicioasa. Se numeste Sunkafleky sau pete de sunca.

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Bucataras.RO

Fasole fideluta cu piept de porc afumat

Sa manacam si noi ceva in seara asta..zic....ca nu ma doare gura....

Fasole fideluta cu piept de porc afumat
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala