Tortiglioni cu Broccoli

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200g tortiglioni
  • -200g ton in conserva
  • -500g broccoli
  • -100g masline negre
  • -1/2 ardei rosu
  • -sare
  • -piper
  • -ulei de masline

Mod de preparare

Se pun la fiert in apa sarata, pastele tortiglioni si broccoli, atunci cand aceasta incepe sa clocoteasca pentru max. 9 minute (pastele se fierb al dente). Fierte se scurg de apa si se pun intr-un bol incapator.

Separat, maslinele se scurg de zeama, tonul se scurge de ulei, iar ardeiul se taie bucatele, apoi se pun in peste broccoli si tortiglioni.

Se mai adauga ulei de masline, sare si piper si se amesteca. Se poate servi imediat sau se poate servi rece.

Pofta buna!
Merge foarte bine cu vin alb sec.

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale