Cornuri cu ciocolata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • 1 kg de faina
  • 3 oua
  • 4 lg miere
  • 0,5 l lapte
  • 2 cubulete de drojdie
  • 2 plic zahar vanilat
  • razatura de lamaie
  • sare
  • umplutura:
  • ciocolata cuvertura (puteti folosi orice umplutura doriti)
  • un ou pentru uns deasupra

Mod de preparare

Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la dospit cam o jumatate de ora. Se portioneaza in bucati potrivite pe care le mai lasam un pic sa se odihneasca. Apoi intindem foaie rotunda pe care o portionam in cate triunghiuri dorim.

Punem bucatele de ciocolata in partea mai lata si rulam. Le asezam in tava tapetata cu hartie le ungem cu ou, mai lasam un pic sa creasca apoi le bagam la cuptor la foc potrivit.

Au iesit foarte pufoase.

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale