Negresa cu Ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 oua
  • - 3 linguri zahar
  • - 3 linguri faina
  • - 1 plic zahar vaniliat
  • - 1/2 plic praf de copt
  • - 150 g ciocolata menaj neagra
  • - 100 g unt
  • - un praf de sare

Mod de preparare

Ouale intregi se bat putin cu un praf de sare, se adauga zahar, zahar vaniliat, se adauga faina amestecata cu praf de copt. Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe baia de aburi, se lasa sa se racoreasca putin si se adauga in amestecul de oua.

Se unge cu unt tava, se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit. Se face testul cu scobitoarea pt a vedea cand s-a copt.
Poate fi glazurata cu ciocolata. Poate fi servita alaturi de un pahar cu lapte.

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale