Intr-o tava cu peretii inalti, asezam eugeniile.
Dupa care, masuram 450ml lapte, cu care facem prima budinca, in cazul meu de cocos. Asadar, punem 350ml lapte la fiert, iar intr-un bol amestecam budinca cu 4 linguri zahar si 100ml lapte si amestecam.
Cand laptele, incepe sa clocoteasca, adaugam budinca de cocos si lasam sa fiarba totul, pana se ingroasa. Budinca asa fierbinte, o punem peste eugenii.
Separat, taiem banana in bucatele si stoarcem zeama de lamaie peste ele, asa incat sa nu se oxideze, dupa care le aranjam, peste budinca de cocos.
Acum pregatim urmatoarea budinca. Asadar, punem la fiert, 350ml lapte, iar intr-un bol amestecam budinca de capsuni cu 4 linguri de zahar si 100ml de lapte. Cand laptele incepe sa clocoteasca, adaugam budinca de capsuni si lasam sa fiarba, pana se ingroasa.
Fierbinte, se pune peste bucatile de banana. Capsunile le taiem, iar taiate, le aranjam peste budinca de capsuni.
Acum, punem la fiert 350 ml lapte, iar intr-un bol amestecam budinca de vanilie cu 4 linguri de zahar si 100ml de lapte. Cand laptele incepe sa fiarba, adaugam budinca de vanilie si o lasam sa fiarba pana se ingroasa. Fierbinte, o punem peste capsuni. Lasam sa se raceasca bine, bine, pt 2h cel putin, dupa care radem ciocolata.
Daca preferati, puteti pune frisca.
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi