Salata cu pastrav afumat si ardei copti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste afumat - pastrav sau somon
  • 2 oua
  • 5 ardei copti
  • branza tofu
  • ulei masline
  • otet
  • sare piper

Mod de preparare

Se fierb ouale timp de 10 minute. Taiate se amesteca cu putina sare, piper, ulei masline, otet.
Ardeii copti se amesteca cu putin otet.

Separat intr-un castron se adauga pestele afumat (pastrav, somon), ardeii copti, branza taiata cubulete, ouale. Sare, ulei de masline si otet se adauga dupa gust.

Pofta buna! :)

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale