salata de somon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr somon
  • 1ceapa rosie medie
  • 2 rosii
  • 1/4 castravete verde
  • salata verde
  • sare, piper
  • maioneza

Mod de preparare

Se prepara maioneza dintr-un galbenus de ou. Somonul se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste intr-o tigaie de teflon sau pe gratar. Dupa ce a fost astfel pregatita se taie in felii subtirii. Taiati marunt ceapa (puteti folosi si ceapa verde) rosiile, castravete, salata o rupeti in bucati mici si le puneti intr-un bol de iena (sau altceva). Adaugati bucatile de somon si amestecati putin. Pe deasupra puneti si o lingura doua de maioneza, dupa gust. Daca doriti adaugati inainte de a pune maioneza putina zeama de lamaie.

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Salata Boeuf

Parteneri
Culinar.RO

Tort diplomat

Tort diplomat
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale